2011. június 6., hétfő

Pedagógusnap

Nagyon kedves ünnepséget szervezett iskolánkban a szülői munkaközösség. Ezúton is szeretném megköszönni a kedves szavakat, a gyerekek verseit. Gyönyörű neszesszert kaptunk valamennyien, amelyet mindenkinek a monogramja díszített.
 A gyönyörű vászon neszesszer Marcsi keze munkája. Nagyon szépen mutatott a sok neszi a különböző monogramokkal. Mindenki örült a kedves ajándéknak, és megcsodáltuk a finom hímzést. Én csak a sajátomat tudtam lefotózni, de remélem, Marcsi majd együtt is felteszi a blogjára a sok neszit.
Ezzel a gyönyörű és nagyon finom joghurtos epertortával is kedveskedtek nekünk a kedves szülők. Köszönjük szépen. Jó érzés együtt dolgozni és együtt ünnepelni, hiszen mi pedagógusok és szülők ugyanazért élünk és dolgozunk: a gyermekeinkért.

2 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép, mi is ünnepeljük a pedagógusok napját, de csak egy egyszerű ebéddel, amit mindenki áll nagyrészt magának, keveset pótol bele a szakszervezet.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, ha mindenkinek tetszett a névre szóló ajándék! Jó érzés nekem is, ha a szeretettel varrt darabjaim értékelő kezek közé kerül :-))
    Marcsi

    VálaszTörlés